iPhone 6 reparatie Eindhoven

This is custom heading element

Een van de populairdere telefoons van dit moment is uiteraard de iPhone 6. Wij zien dan ook regelmatig voorkomen dat iemand zijn/ haar telefoon bij ons laat maken. Een barst in uw scherm of andere valschade komt nu eenmaal regelmatig voor. Heeft u valschade met uw telefoon opgelopen en wilt u dat dit vakkundig gerepareerd wordt? Neem dan contact op met Telecom Service Asten, bij uitstek dé specialist voor iPhone 6 reparatie in omgeving Eindhoven.

Behalve de iPhone 6 kunt u ook bij iPhone Smartphone Reparatie Asten terecht voor reparatie van andere Apple modellen. Wij hebben ruime ervaring met het behandelen van zowel nieuwere als oudere modellen. Ziet u uw toestel niet vermeld staan op onze website en heeft u daarom twijfels of wij het kunnen repareren? Kom gerust langs op ons servicepunt in Asten en laat u overtuigen door echte specialisten. Ongetwijfeld dat uw toestel bij ons in de juiste handen is!

Overige telefoons en tablets

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een echte specialist in het repareren van mobiele telefoons en tablets. Ook wanneer u moederbord problemen kent, kunnen wij deze voor u oplossen. Bovendien verzorgen wij het merendeel van de reparaties binnen 30 minuten! In een handomdraai is uw toestel dus gemaakt bij Telecom Service Asten.

Om onze kwaliteit te waarborgen, en aan te tonen dat wij echt en alleen kwaliteit leveren, zijn wij door Uneto-Vni erkend als reparatiebedrijf. Dit betekent dat wij waarmaken wat wij beloven: de beste service en kwaliteit tegen een laag tarief. Alleen wanneer u tevreden bent, kunnen wij tevreden zijn.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u zo snel mogelijk uw telefoon laten repareren? Maak een afspraak door direct naar het desbetreffende merk en telefoonmodel te gaan. Via +31(0)646830525 beantwoorden wij eventuele vragen.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.