providers-logo

iPad reparatie Eindhoven

This is custom heading element

iPad reparatie noodzakelijk en daarom zoekende naar een reparateur in regio Eindhoven? Gevestigd op de Burgemeester Wijnenstraat 17 in Asten bieden wij iPad reparatie aan als full service reparatiebedrijf. Telecom Service Asten is gespecialiseerd in het maken en onderhouden van tablets én mobiele telefoons.

Voor ieder merk en model kunnen onze experts in de zogeheten ‘cleanroom’ reparaties uitvoeren. Ondertussen geniet u van een bakje koffie of loopt u op uw gemak door de winkelstraat. Tachtig procent van de reparaties worden namelijk binnen het half uur uitgevoerd.

Zowel Android als iPad voor tablet reparaties worden door ons uitgevoerd. Met betrekking tot telefoons repareren wij vaak de volgende merken:

Met andere woorden repareren wij voor ieder toestel elk model, ongeacht hoe oud uw toestel is. Luidspreker defect? Batterij vervangen? Schermreparatie? Noem het allemaal maar op: Telecom Service Asten is dé expert voor mobiele- en iPad reparaties in omgeving Eindhoven!

Contactformulier

Via het contactformulier plant u een afspraak met ons in. U verkrijgt een indicatie van de mogelijke kosten en wij weten of we de eventuele onderdelen op voorraad hebben. Makkelijk, snel en duidelijk: service die Telecom Service Asten biedt. Hoe vindt u het contactformulier? Klik de juiste categorie aan in het menu en geeft aan welk apparaat u bezit, vervolgens wordt er het formulier zichtbaar waar u ook direct een afspraak in kunt plannen.

Kunt u niet wachten en wilt u dat uw apparaat direct gerepareerd wordt? Kom dan langs op ons servicecenter in Asten. Vakspecialisten helpen u graag en kunnen u meteen helpen mits de drukte het toelaat. Voor iedere reparatie geldt een vakkundige en professionele service.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.