providers-logo

Smartphone of iPhone verkopen

This is custom heading element

iPhone en Smartphone inkoop in Asten

Heeft u een Smartphone of iPhone die u niet meer gebruikt? Jammer, want op die manier laat u geld liggen. Het is daarom een goed idee om uw oude telefoon te verkopen, aan een betrouwbaar bedrijf in uw buurt. Bij Telecom Service Asten kunt u eenvoudig gebruikte telefoons verkopen tegen een eerlijke prijs zonder dat u daarbij eindeloos moet onderhandelen.

Oude telefoon verkopen?

Wij maken het eenvoudig voor u om uw gebruikte telefoon te verkopen. Wij kopen alle grote merken in. Heeft u bijvoorbeeld een Samsung, iPhone, Sony, HTC of OnePlus liggen, kunt u daarmee bij ons terecht. Wanneer u ons even belt of langskomt, vragen wij u om wat extra informatie over de staat van het toestel waarop wij het eerste prijsvoorstel baseren. Indien dit naar wens is, testen wij of het toestel inderdaad in de aangegeven staat verkeerd en betalen u direct.

Waarde gebruikte telefoon

Bij het verkopen van uw telefoon draait het natuurlijk om de kwaliteit van het toestel. Ziet het toestel er nog goed uit of zijn er krassen of andere beschadigingen? Wij verdelen oude telefoons in vier condities:

  • Als nieuw: als er weinig tot geen gebruikerssporen zijn
  • Zeer goed: hierbij zijn er lichte krassen aanwezig, die niet voelbaar zijn
  • Goed: er kunnen voelbare gebruikerssporen aanwezig zijn
  • Sterk gebruikt: het apparaat laat meerdere gebruikerssporen zien maar functioneert volledig

Gebruikte telefoons verkopen in Asten

Het verkopen van uw gebruikte telefoon bij ons is makkelijk, transparant en snel. U kunt gratis parkeren voor de deur en genieten van een kopje koffie terwijl wij uw toestel testen.

Bel voor meer informatie naar: 06-46830525

Of kom direct langs bij onze winkel aan de Burgemeester Wijnenstraat 17 in Asten.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.