providers-logo

Over ons

This is custom heading element

Wie zijn wij?

Cherida – 54 jaar
Eigenaresse, retailer & administratie

Ze is het hoofd van Telecom Service Asten en is dus altijd dag in dag uit bezig met de winkel. Ze houdt alles op gang en niks ontgaat haar. Na 18 jaar ervaring bij Philips als fijn electronica controleur zorgt ze dat de kwaliteit altijd voorop staat. Haar retailer kennis blijft altijd op peil en helpt ze veel mensen met een bijpassende mobiele abonnement. Dit is een van de manieren waarop zij zorgt dat het klantenbereik steeds groter wordt.
Daarnaast is ze ook nog in beheer van haar andere bedrijf: smartphoneinkoop.nl

Cherida - Eigenaresse (IRA)
Donovan - Monteur Software (IRA)

Donovan – 27 jaar
Monteur, software specialist & content creator

Altijd druk bezig met het repareren van telefoons en tablets. Hij weet daarnaast ook erg veel op het gebied van iPhone software en dat is duidelijk te zien. Heb je ooit wel eens reclames voorbij zien komen van Telecom Service Asten? Nou dat doet Donovan dus ook allemaal. Wanneer hij niet repareert of geen software doet, blijft hij altijd bezig met reclame content te maken voor het bedrijf. Foto’s, video’s, reclame design en meer.

Laten we maar zeggen: photoshop is zijn brein!

Jeffrey – 22 jaar
Monteur, software specialist & retailer

Hij is altijd erg gefocust met wat hij doet. Als geen ander weet hij erg veel op het gebied van Android software. Wanneer hij bezig is met een telefoon te repareren, weet hij precies wat hij aan het doen is. Met zijn retailer specialiteiten weet hij veel over de producten die bij Telecom Service Asten in de winkel worden aangeboden en denkt hij met je mee wanneer je een abonnement wilt afsluiten.

Dat hij technisch is, daar valt niet over te twisten. En dat zul je ook terug zien in zijn werk!

Jeffrey - Monteur Software (IRA)

De geweldige combinatie van dit team zorgt ervoor dat jouw smartphone of tablet in een snelle tijd wordt gemaakt. De kwaliteit van dit bedrijf en hun services zijn met geen ander te vergelijken en over de prijzen valt ook zeker niet te twisten! Bij Telecom Service Asten kun je altijd terecht voor al jou telefoon/tablet reparaties, abonnementen, telefoon hoesjes, nieuwe & refurbish & tweedehandse toestellen, software en nog veel meer! Neem direct contact met ons op.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.