providers-logo

Ons bedrijf

Telecom Service Asten

In hartje centrum van het Asten ligt Telecom Service Asten. Het historische pandje aan de hoofdweg van het kerkdorp huisvest een hypermoderne reparatiewinkel die op sommige plekken meer lijkt weg te hebben van hightech lab.

Privacy

Consumenten geven in vol vertrouwen hun toestel aan ons. Dat wij daar zorgvuldig mee omgaan zonder iemands privacy te schenden staat voorop.

Gezien de Smartphone alleen maar belangrijker is geworden in het leven van de consument en berichtjes van en naar familie en vrienden, zakelijke contacten, waardevolle foto ’s en steeds meer gebruiken we de Smartphone om mee te betalen of om dingen in en rondom ons huis te besturen (Smarthome). Iets waar wij zeker bewust van zijn. En bij flinke schade proberen we natuurlijk te redden wat er te redden valt, al adviseren we klanten natuurlijk ook om zelf regelmatig een back-up te maken.

Clean room

Achterin de winkel hebben we een Clean room gemaakt, een soort overdrukcabine waar het helemaal stofvrij is. Daar maken we refurbished schermen en het is de plek waar we iPads weer in elkaar zetten. Op dat moment moet de ruimte stofvrij zijn. In de Clean room staat een aantal machines die wijzelf hebben aangeschaft en onderhouden. Met de machines kunnen wij een nieuw scherm maken, waarbij een origineel lcd scherm weer opnieuw wordt gelamineerd aan een glasplaat.

Hightech werkplaats

Net als in hippe restaurants waar je vanuit je tafeltje mee kunt kijken over de schouder van de kok, kun je bij iPhone Reparatie Asten meekijken met de reparatiespecialisten, die onder meer ook soldeerwerk uitvoeren. Direct achter de balie bevindt zich de open werkplaats die overigens ook behoorlijk hightech is ingericht. Zo ligt er een ESD veilige vloer (Electronic Static Discharge) die voorkomt dat een minuscuul statisch vonkje de printplaat van de Smartphone of tablet onklaar maakt. Ook wordt er gewerkt op Adiform elektrische werktafels die overigens ook ESD veilig zijn.

Naast een goeie werkomgeving, zorgen we ook dat onze technische kennis op peil blijft in een wereld die razendsnel verandert gaan wij naar Events waar we vakgenoten ontmoeten en waar je kennissessies kunt bijwonen. Consumenten uit de regio weten de weg naar Telecom Service Asten goed te vinden.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.