providers-logo

Waterschade behandeling

This is custom heading element

Telecomserviceasten.nl: waterschade behandeling onderzoek

iPhone/Smartphone in het water gevallen? Vochtschade opgelopen? Electronica kan niet zo goed tegen vloeistoffen, op het moment dat je iPhone/Smartphone in aanraking komt met water, koffie/thee, frisdranken of andere vloeistoffen kan dit problemen veroorzaken voor de werking van je iPhone/Smartphone.

Door de waterindicators die op diverse plaatsen in de iPhone/Smartphone geplaatst zijn kan Telecom Service Asten zien of de iPhone/Smartphone in contact is gekomen met water of een andere vloeistof die water bevat.

iPhone/Smartphone waterschade???????

Dan heeft u Telecom Service in Asten nodig. In maar liefst 80% van de gevallen weet Telecom Service Astene en iPhone/Smartphone met waterschade door middel van een reparatie weer te herstellen.

Voorafgaand aan de waterschade reparatie wordt de iPhone of smartphone volledig chemisch gereinigd. Alle corrosie welke door waterschade is veroorzaakt wordt dan verwijderd. Vervolgens wordt gekeken op welke manier een iPhone/Smartphone waterschade reparatie het probleem kan oplossen.

Ongeacht welke iPhone/Smartphone u heeft, voor een eenmalige bedrag van €35.00 voert Telecom Service Asten waterschade onderzoek uit. Telecom Service Asten voert alle reparaties erg snel uit. Neem direct contact met ons op.

Wat u moet doen voor als uw iPhone/Smartphone waterschade oploopt:

  1. Schakel uw iPhone/Smartphone direct uit (als het mogelijk is).
  2. Stop uw iPhone? Smartphone in een zak ongekookte rijst, en sluit deze zo luchtdicht mogelijk af.

Wat u ABSOLUUT NIET moet doen voor als uw iPhone/Smartphone waterschade oploopt:

  1. Schakel iPhone/Smartphone toestel niet aan, dit veroorzaakt kortsluiting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat u zeer zeker moet doen  als uw iPhone/Smartphone waterschade oploopt:

  1. Neem direct contact op met Telecom Service Asten, zeer waarschijnlijk kan uw iPhone/Smartphone gewoon weer hersteld worden.

Telecom Service Asten waterschade behandeling onderzoek.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.