providers-logo

iPad reparatie Helmond

This is custom heading element

Op zoek naar iPad reparatie in Helmond? Onze winkels bevinden zich in Asten en Someren. Op korte afstand van Helmond kunnen wij dus makkelijk en snel uw iPad repareren. U kunt een afspraak maken via de website of direct langskomen op één van onze locaties. Telecom Service Asten is dé specialist wanneer uw glas kapot is of gewoon aan vervanging toe is. Omdat reparatie van het glas vaak kosteloos is, immers wordt valschade binnenshuis vaak gedekt door de inboedelverzekering, raden wij aan om nog eerder vandaag dan morgen langs te komen.

Bij Telecom Service Asten is uw iPad snel gerepareerd. Het merendeel van de gebrachte apparaten (niet alléén iPads, ook andere tablets) repareren wij binnen een tijdsbestek van 30 min. Loop even gezellig de winkelstraat door of maak u comfortabel in onze winkel, terwijl wij in een korte tijd uw iPad herstellen. Wij herstellen hierbij uw apparaat met de hoogste concentratie en beste voorzorgsmaatregelen, alleen de beste service is goed genoeg voor u als klant. Telecom Service Asten kan dit waarborgen. Alléén echte specialisten en experts op het gebied van elektrotechnische installaties zijn hierbij aangesloten. Dit maakt ons zeer geschikt om uw problemen op te lossen.

Speciale ruimte voor iPad reparatie

Wij beschikken over een aparte ruimte waar wij glasreparaties uitvoeren. Hier voeren wij met uiterste precisie en speciale materialen onze werkzaamheden uit. Wij noemen dit ook wel onze ‘cleanroom’.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag: 10.00 t/m 18.00 uur;
Dinsdag t/m donderdag: 9.30 t/m 18.00 uur;
Vrijdag: 9.30 t/m 18.00 uur;
Zaterdag: 10.00 t/m 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons direct bezoeken op één van onze locaties of contact opnemen via +31(0)646830525. Via dit nummer zijn we ook beschikbaar voor WhatsApp. Zeer handig wanneer u snel een antwoord op uw vraag wilt verkrijgen.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.