providers-logo

iPhone reparatie Eindhoven

This is custom heading element

Onze vakkundige monteurs helpen u graag voor iPhone reparatie in regio Eindhoven. Op locatie Asten, zijn wij u van dienst indien u schade heeft opgelopen met uw toestel. Telecom Service Asten weet dat we in een vluchtige samenleving wonen, uw toestel wordt daarom binnen 30 minuten gerepareerd. Uiteraard met de beste service en kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Heeft u een andere smartphone of GSM? Wij repareren alle toestellen en modellen. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: 10.00 t/m 18.00;
  • Dinsdag tot donderdag: 9.30 t/m 18.00;
  • Vrijdag: 9.30 t/m 18.00;
  • Zaterdag: 10.00 t/m 17.00.

Diensten

Wij zijn een compleet reparatiebedrijf. Heeft u problemen met uw tablet of moederbord? Onze specialisten lossen uw problemen op. Vele klanten zijn u al voorgegaan en tevreden met een schadevrije telefoon (of ander apparaat) naar huis teruggekeerd. Advisering omtrent waterschade? Heb ik recht op verzekering? Wij geven op al uw vragen een passend antwoord. In de ‘cleanroom’ verzorgen wij voor alle telefoons de reparaties. Onder de beste materialen en omstandigheden bent u gewaarborgd van een volledig herstel van uw toestel.

Naast reparaties verkopen wij ook accessoires. Een telefoonhoesje of screenprotector vindt u bijvoorbeeld in het complete assortiment van Telecom Service Asten.

Maak een afspraak

Geef ons een belletje, vul het contactformulier in of bezoek één van onze locaties voor het maken van een afspraak. Wij staan voor iPhone reparatie in regio Eindhoven. Meer weten over onze diensten? Schrijft u zich dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan updates, aanbiedingen en andere informatie over iPhone Smartphone Reparatie Asten.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.