providers-logo

Phone repair Eindhoven

This is custom heading element

Voor phone repair in omgeving Eindhoven komt u naar Telecom Service Asten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en repareren van uw telefoon. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen het merk telefoon. Zo hebben wij al vele reparaties verricht voor iPhone, Samsung, HTC en alle andere merken. Heeft u een ouder model en twijfelt u of wij het desbetreffende toestel kunnen maken? Klik dan door op het merk telefoon waarvan u een reparatie wilt. Hier verkrijgt u een totaal overzicht van alle modellen waarvoor wij reparaties hebben verricht. Uiteraard kunt u ook gemakkelijk en snel ons een belletje geven. Wij beantwoorden dan direct uw vragen, zodat u meteen inzicht heeft. Ordinair of niet, maar wij zijn tevens beschikbaar via WhatsApp. Geef ons daarom een appje en wij geven dan een passend antwoord, zelfs buiten openingstijd!

Tablet reparatie

Naast phone repair helpen wij u ook met tablet reparatie. In onze cleanroom gaan de experts graag aan de slag met glasreparatie of andere problemen van uw tablet. Met ongekende precisie zorgen wij er snel voor dat uw tablet als vanouds werkt. Veelal verwerken wij de reparaties van telefoons en tablets binnen 30 minuten. In sommige gevallen kan dit langer duren, dit zullen wij uiteraard ter plaatse met u communiceren. Wij vinden het belangrijk dat u een passende service ervaart, alleen het beste is goed.

Verzekering

Vaak zien wij als reparatiebedrijf dat mensen twijfelen om hun telefoon te laten maken. De kosten ervan zijn dan de boosdoener. Echter hoeft dit niet duur te zijn! Telecom Service Asten levert de hoogste prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien wordt valschade in de meeste gevallen gedekt door uw inboedelverzekering. U loopt dus met andere woorden met een (half) kapotte telefoon rond die kosteloos voor u gemaakt kan worden. Klinkt gek, niet? Aarzel daarom geen moment en neem direct contact op met Telecom Service Asten, dé specialist in phone repair regio Eindhoven.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.