providers-logo

Smartphone reparatie Eindhoven

This is custom heading element

Telecom Service Asten levert reparaties af voor elk type telefoon. Uit cijfers kunnen wij zelfs aangeven dat 37 procent van alle nieuwe smartphones binnen drie maanden schade oploopt. Gelukkig bieden wij daarvoor de oplossing. Door onze ruime voorraad voeren wij bovendien de reparaties dezelfde dag uit, 80 procent van de reparaties zelfs binnen het half uur. Dit maakt ons dé specialist voor smartphone reparatie in regio Eindhoven.

Veel voorkomende schades die wij behandelen zijn gebroken schermen. Daarnaast valt ons ook op dat wij regelmatig de batterijen vervangen van onze klanten. Voor ieder probleem geldt: iPhone Smartphone Reparatie Asten behandelt de situatie met uiterste precisie. Wij werken met de hoogste maatstaven en gaan bij iedere reparatie uiterst zorgvuldig aan de slag.

Met of zonder afspraak

Zijn uw problemen urgent en heeft u geen tijd om een aantal dagen te wachten voor reparatie? Kom dan direct langs op ons servicecenter. Indien de drukte het toelaat zijn wij in staat om u meteen te helpen. Uw telefoon wordt dan direct gerepareerd, ongeacht wat de schade is aan het toestel. Telecom Service Asten staat voor een snelle en vakkundige reparatie!

Heeft u wel de gelegenheid om rustig een afspraak in te plannen? Neem dan contact met ons op per telefoon of vul het contactformulier in. Dit formulier vindt u bij de telefoon categorieën, u hoeft slechts aan te geven voor welke type telefoon u de reparatie wenst. U heeft vervolgens ook direct inzicht in de mogelijke kosten. Wel zo makkelijk.

Wilt u graag updates, aanbiedingen en andere informatie over Telecom Service Asten ontvangen? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte over ons bedrijf. Telecom Service Asten: uw iPhone, Tablet en Smartphone reparatie specialist in regio Eindhoven. Samen gaan we voor een schadevrije telefoon!

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.