providers-logo

Telefoon reparatie Eindhoven

This is custom heading element

Behoefte aan telefoon reparatie regio Eindhoven? Telefoon laten vallen of is uw telefoon in aanraking gekomen met water? Geen paniek, wij repareren graag uw toestel. In het geval van waterschade weten wij zelfs tachtig procent van de telefoons te repareren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, uw toestel is in goede handen bij Telecom Service Asten. Wat moet u hiervoor doen? Vul het formulier in, wat staat bij het telefoonmerk wat reparatie nodig heeft. Hier vult u in wat er gerepareerd dient te worden en u verkrijgt tevens direct een overzicht van de kosten. Vervolgens wordt een afspraak ingepland en kunt u in een mum van tijd weer genieten van een schadevrije telefoon. Simpel, makkelijk en snel: een service die kenmerkend is voor ons!

Enkele voorbeelden van reparaties die wij kunnen uitvoeren:

  • Camera;
  • Speakers;
  • Luidspreker;
  • Knoppen op toestel.

Met andere woorden kan Telecom Service Asten alle reparaties uitvoeren.

Telefoonaccessoires

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het kopen van enige telefoonaccessoires. Het repareren van uw telefoon is natuurlijk een ding, het voorkomen van enige schade in de toekomst is een tweede. Koop daarom gemakkelijk en snel een telefoonhoesje bij Telecom Service Asten. Wacht niet tot het te laat is en schaf direct bescherming aan. Daarnaast bieden wij een compleet assortiment met betrekking tot accu’s, headsets en vele producten meer. Kom gerust eens langs op ons servicecenter om alle mogelijkheden te ontdekken van Telecom Service Asten.

Afspraak

Maak een afspraak of kom langs op onze servicecenter. Zo weet u direct of uw telefoon gemaakt kan worden. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit, zo hoeft u nooit lang te wachten op uw toestel. Loop eventjes door de stad terwijl uw telefoon gemaakt wordt. Wij staan voor telefoon reparatie regio Eindhoven en véél meer!

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.