providers-logo

Telefoon reparatie Helmond

This is custom heading element

Een kapotte telefoon is natuurlijk allesbehalve fijn. We leven tegenwoordig in een samenleving waarbij iedereen continu online is. Is het niet over Whatsapp of Facebook, dan wel om bereikbaar te zijn met bellen. Indien u dus schade hebt opgelopen met uw telefoon, dient deze adequaat en snel gerepareerd te worden. Telecom Service Asten is bij uitstek geschikt voor telefoon reparatie in omgeving Helmond. Door jarenlange ervaring maken wij hedendaags veel mensen blij met het repareren van hun toestel.

Vakkundig en Professioneel

Vaak zien wij mensen in onze servicecenter komen waarvan de smartphone al een keer eerder is gerepareerd. Dit is uiteraard niet goed. Het repareren van uw toestel dient u echt en alleen over te laten aan specialisten. Niet alleen voor producten, maar ook voor wat er technisch mogelijk is. Daarnaast kiest u bij ons voor:

  • Kwaliteit;
  • Betrouwbaarheid;
  • Service;
  • Vakmanschap.

De meeste reparaties hebben wij dan ook binnen 30 minuten voltooid.

Afspraak

Voor het maken van een afspraak gaat u naar het desbetreffende product waarvan u een reparatie nodig heeft. Hier heeft u de keuze om diverse onderdelen te laten repareren. U verkrijgt tevens direct een indicatie van de kosten. Plan vervolgens de afspraak in en u weet direct wanneer wij u van dienst kunnen zijn. Komt u liever naar één van onze locaties toe voor telefoon reparatie regio Helmond? Uiteraard is dit ook geen enkel probleem, echter kunnen wij u niet garanderen of we u dan meteen kunnen helpen i.v.m. drukte.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.