providers-logo

iPhone reparatie Deurne

This is custom heading element

Bent u op zoek naar iPhone reparatie in Deurne? Heeft uw toestel krassen of scheuren die ervoor zorgen dat u bijna niets meer ziet op uw beeldscherm? Functioneert uw toestel niet meer zoals het hoort? Schakel ons dan direct in. Op een steenworp van Deurne bevindt zich Telecom Service Asten. Wij zijn hét adres voor iPhone reparatie in regio Deurne. Ons servicecenter is een erkend reparatiebedrijf en wij zijn aangesloten bij de bekende verzekeraars. Wij staan voor kwaliteit en laten dit zien in onze service naar u als klant. Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres voor iPhone reparatie in regio Deurne, ook voor andere smartphones en tablets helpen wij graag!

iPhone laten repareren in regio Deurne

Naast de snelle service kunt u van ons ook uitstekende kwaliteit verwachten. Onze iPhone reparateurs checken iedere iPhone grondig en gaan vervolgens zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en daarnaast maken wij (vrijwel) altijd gebruik van originele onderdelen. Soms is dit niet mogelijk, maar dan brengen we u op de hoogte én gebruiken we de hoogste haalbare alternatieve oplossing.

Accessoires

Telecom Service Asten raadt ten zeerste aan om een telefoonhoesje of screenprotector bij uw telefoon te gebruiken. Wij zien u immers het liefst niet nog een keer terugkomen met schade. U kunt dit voorkomen door bescherming te kopen voor het toestel. Bij ons vindt u alle accessoires om uw telefoon zo goed mogelijk te beschermen. Ook overige accessoires, zoals headsets en kabels, vindt u in onze winkel vlakbij Deurne.

Advies waterschade

Ontvangt u graag advies omdat uw telefoon waterschade heeft opgelopen? Alvorens wij ook maar enig advies geven, raden wij ten zeerste aan om het toestel uit te schakelen en niet meer aan te zetten. Door het aanzetten van de telefoon kan er namelijk kortsluiting ontstaan. U bent dan verder van huis. Wel raden wij aan om het toestel in een zak ongekookte rijst te stoppen en vervolgens contact op te nemen met Telecom Service Asten. Voor slechts €35,- voeren wij al een waterschade onderzoek, waarbij de beschadigde corrosie chemisch gereinigd wordt. Aan de hand hiervan bepalen we wat noodzakelijk is voor reparatie.

Een andere vorm van advies die wij verstrekken is die van de verzekering. Niet veel mensen weten namelijk dat valschade onder de inboedelverzekering valt. In veel gevallen worden de kosten dus vergoed door uw verzekeraar. Laat daarom uw schade nog liever vandaag repareren dan morgen.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.

You've just added this product to the cart: